Claudia Romani on kuuma surffaribeibe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin taannoin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Realitysarja Secret Storyssä nykyisin nähtävä kurvikas kaunotar on nyt poseerannut rannalla hyvin niukassa asussa, jossa selin poseeraten hänen lähes paljas takapuolesta nousi vääjäämättä kuvassa pääosaan.

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Miami Beachilla asuva kurvitar nähtiin taannoin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Nyt kurvitar on poseerannut kotikaupungissaan. Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.