Lottie Moss esitteli biksupeppuaan auliisti: ”Olen valmiina kesään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Viime aikoina hän on avautunut asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen. Taannoin rockhenkisesti poseerannut kaunotar on nyt kuvattu kesätunnelmissa.

Hotellihuoneensa yksityisen uima-altaan reunalla biksuissa ikuistettu Lottie poseerasi kameraan biksupeppu pääosassa. Kuvatekstistä selvisi myös erikoisen poseerauksen syy, sillä mallikaunotar kertoi olevansa jo niin valmis tulevaan kesään, että se on jo tyhmää. Hän tuskin lienee ainoa laatuaan. Kuvauspaikkana toimi Nobu Los Cabos Cabo San Lucasin lomakohteessa Meksikossa.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.