90 Päivää morsiamena -huijari tuotti pettymyksen – mies odottaa turhaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perulaiseen naiseen rakastunut, entinen pastori Ben Rathbun, on yksi eniten puhuttavista henkilöistä uudella 90 Päivää morsiamena -sarjan tuotantokaudella. Ohjelman amerikkalaiset fanit paljastivat nopeasti, että Benin deitti on huijari.

Ben matkusti Peruun tapaamaan Mahogany Roca -nimistä naista. Hän rakastui neitokaiseen netissä, vaikka kaksikko ei ole koskaan puhunut esimerkiksi videopuhelua. Mahogany kirjoitti Benille ennen matkaa, että hän ei voi tavata miestä vanhempiensa vastustuksen vuoksi. Nainen ei myöskään saapunut Beniä vastaan lentokentälle.

Ben antoi jälleen kerran Mahoganylle mahdollisuuden tavata hänet paikallisessa ravintolassa. Nainen ei saapunut paikalle, mikä sai rakastuneen miehen pettymään pahanpäiväisesti. Ben on Yhdysvalloissa asuva 52-vuotias fitness-malli. Perulainen Mahogany Roca on 24-vuotias, tosin useat nettisalapoliisit ovat todenneet hänen ikänsä tätäkin nuoremmaksi.