Khloe Kardashianin exä ulosti sänkyyn Big Brotherissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lamar Odom tunnetaan paitsi entisenä koripallotähtenä, myös Khloe Kardashianin ex-aviomiehenä. 42-vuotias tähti on mukana parhaillaan Yhdysvalloissa käynnissä olevan Celebrity Big Brother, eli Julkkis Big Brother -ohjelman tuoreella kaudella.

Lamar Odomille sattui realitysarjassa odottamaton vahinko sängyssä. Hän myönsi toiselle BB-asukkaalle, taitoluistelija Mirai Nagasulle ulostaneensa vuoteeseensa unissaan. Odom kertoi joutuneensa pesemään likaiset lakanat televisiokatsojien silmien edessä.

Odom valoitti myöhemmin Instagram-seuraajilleen välikohtauksen taustoja. Koripalloilijan mukaan hän kärsii laktoosi-intoleranssista ja erehtyi syömään iltapalaksi kuivalihaa, karkkia ja lämmintä maitoa. Iltapalan seurauksena hänen vatsansa meni yöllä sekaisin, eikä vahingoilta voitu välttyä.

Lamar Odomin ja Khloe Kardashianin suhde sai virallisen päätöksensä vuonna 2016 viimeistellyssä avioerossa. Koripalloilija myönsi taannoin Big Brotherissa kaipaavansa edelleen ex-vaimoaan.