Portion Boys kiertää jatkossa Suomea mehubussilla: ”Tuntuu ihan luksukselta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättimäiseen suosioon Vauhti kiihtyy -hitillään noussut energinen Portion Boys -yhtye on solminut yhteistyön Marli Juissi Lemonaden kanssa. Yhteistyön myötä suosikkiyhtye saa ensimmäisen varsinaisen keikkabussinsa. Merkittävän osan ajastaan tien päällä viettävä yhtye kiertää siis jatkossa Suomen keikkalavoja kirjaimellisesti mehubussilla.

– Olemme ajaneet vuosia ympäri maata keikoille, ja vuodessa meillä saattaa olla keikkoja noin 100 ympäri Suomea. Odotamme innolla ensimmäistä kiertuetta keikkabussissamme, joka tuntuu ihan luksukselta, Portion Boysin Raimo Paavola kertoo.

– Fiilis on mahtava. Tämä yhteistyö tuntui sopivalta meille ja saamme olla osana Juissi Lemonade perhettä omalla tyylillämme. On ollut kiehtova uusi aluevaltaus päästä mukaan Juissi Lemonade tuoteperheeseen uuden maun myötä! Uskon, että tämä tulee ilahduttamaan myös fanejamme suuresti, Portion Boysin Mikael Forsby iloitsee.

Staran saamien tietojen mukaan uuden keikkabussin varustelussa tullaan näkemään myös jääkaappi täynnä mehua. Tulevana keväänä lanseerataan myös uusi mehumaku yhdessä Portion Boysin kanssa. Yhtye on parhaillaan ehdolla Emma Gaalassa ehdolla Vuoden biisi -kategoriassa kappaleellaan Vauhti kiihtyy, joka on keikkunut listojen kärjessä jo pitkään. Emma Gaalassa Portion Boys sekä Matti ja Teppo esiintyvät ensimmäistä kertaa yhdessä esittämässä hittinsä.