Linnan lumoa lähellä Latvian rajaa – lomakohde salaiseen tapaamiseen tai spa-hemmotteluun

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jos olet jo nähnyt kaikki Suomen ja Tallinnan lähialueen kylpylät, kannattaa suunnata seuraavalla Viron matkalla lähelle Latvian rajaa. Wagenküllin linnaspa sijaitsee Valgamaalla. Paikka sopii esimerkiksi salaisen lemmenloman viettoon.

Myös Taageperan linnana tunnettu, 1900-luvun alussa valmistunut jugendrakennus on sisustettu ylellisesti. Matkaaja voi kuvitella olevansa vieraisilla vaikka televisiosta tutun Downton Abbeyn kartanossa. Vastikään uusitussa spassa voit satsata kasvohoitoihin ja hierontoihin.

– Linnassa on myös sauna- ja allasvalikoima, josta löytyy esimerkiksi 42-asteinen japanilainen furo, eli kuuma kylpy. Hemmottelupäivän voi päättää herkulliseen ateriaan linnan ravintolassa tai laatuviinin siemailuun takkahuoneessa, Visit Estonia tietää.