Scandinavian Hunksin jäähyväiskiertue siirtyy syksyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun tanssi- ja showryhmä Scandinavian Hunksin jäähyväiskiertue siirtyy keväältä syksyyn. One Night Only -kiertueen oli määrä kiertää ympäri Suomea maalis-huhtikuussa, mutta koronarajoitusten aiheuttamat muutokset ovat siirtäneet kiertueen marras-joulukuulle. Samalla kiertuepaikkakuntiin on tullut joitakin muutoksia.

Jäähyväiskiertue alkaa 4. marraskuuta Mikkelistä ja päättyy 5. joulukuuta Helsingin Kulttuuritalossa pidettävä ryhmän kaikkien aikojen viimeiseen esiintymiseen. Muita kiertuepaikkoja ovat muun muassa Hyvinkää, Turku, Tampere, Oulu, Kajaani, Lahti ja Pori. Lisäksi on tulossa vielä muutamia myöhemmin julkistettavia esiintymisiä. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusiin päivämääriin.

Scandinavian Hunks perustettiin vuonna 2001, ja ryhmä on 20-vuotisen uransa aikana tehnyt tuhansia keikkoja ja saavuttanut yli miljoonan katsojan yleisön. Jäähyväiskiertueelle osallistuu nykyisten tanssijoiden lisäksi monia Scandinavian Hunks -ryhmässä vuosien varrella olleita ja sittemmin suurelle yleisölle tunnetuksi tulleita entisiä jäseniä, kuten Esko Eerikäinen ja Jani Kokki sekä ryhmän perustajajäsenet Petri ”Mauno” Ahonen ja Jucci Hellström.

– Haluamme tällä kiertueella osoittaa suuret kiitokset kaikille meitä tukeneille tahoille, läheisillemme ja ennen kaikkea maailman parhaille faneille, toivottavat Petri ”Mauno” Ahonen ja Samuli Järvinen UNIQ Entertainmentista.

Kiertueohjelma:

4.11. Mikaeli, Mikkeli

11.11. Hyvinkääsali, Hyvinkää

12.11. Karhuvuoren urheilutalo, Kotka

16.11. Logomo, Turku

17.11. Tampere-talo, Tampere

23.11. Radisson Blu, Oulu

24.11. Kaukametsä, Kajaani

29.11. Sibeliustalo, Lahti

30.11. Promenadisali, Pori

5.12. Kulttuuritalo, Helsinki