Täpärä pelastuminen videolle – lava-auto luisui mäkeä kohti metsää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ympäri maailmaa on raportoitu rajuista lumimyrskyistä ja kylmistä talviolosuhteista. Yhdysvalloissa on ollut paikoin jopa niin ankarat talviolosuhteet, että ihmisiä on jouduttu evakuoimaan kodeistaan. Yhdellä isännällä oli ainoastaan liukas pihatie.

– Kaveri tuli käymään, jotta voisin ladata hänen autoonsa tavaraa, josta halusin eroon. Hän pysäköi autonsa jäisen rampin yläosaan. Lava-auto alkoi luisua mäkeä alas jään päällä ja yritimme pysäyttää auton sen perälaudassa roikkumalla, mies kertoo.

Auto ei pysähtynyt. Kaveri lensi päistikkaa maahan, kun isäntä juoksi auton ratin taakse. Hän hyppäsi lennosta kuskin paikalle ja pysäytti ajoneuvon viime metrillä ennen metsään ajautumista. Jarrupoljin löytyi onneksi nopeasti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.