Autoilija ikuisti hämmentävän näyn: Hirvi söi lunta konepelliltä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Syrjäseuduilla autoillessa eteen saattaa tulla odottamattomiakin tilanteita. Eräs Yhdysvaltojen Mainessa asuva nainen löysi itsensä keskeltä erikoista kohtaamista villin luonnon kanssa.

Margo Lukens oli palaamassa hiihtoreissulta Caribou Bogin suojelualueella, kun hänen eteensä osui joukko tien laidalle pysäytettyjä autoja. Pian kävi ilmi, että autot oli pysäytetty tiellä olleen nuoren hirven vuoksi. Hirven huomio kiinnittyi Lukensin autoon.

Naisen hämmästykseksi hirvi alkoi syömään hänen autonsa konepellin päälle kertynyttä lunta. Lukens ei Bangor Daily News -uutissivuston mukaan kokenut tilannetta uhkaavaksi, ja jopa hänen kyydissä ollut koiransa suhtautui hirveen tyynesti. Nainen ikuisti hämmentävän näyn viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.