Mitä tapahtui? Aikuisviihdetähteä ei ole enää tunnistaa – hurja muodonmuutos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ranskalainen aikuisviihdetähti Angelique ”Frenchy” Morgan asuu nykyään Yhdysvalloissa. Hän on aiemmin kertonut muuttavansa ulkonäköään animesankarin näköiseksi. Nainen sai idean entiseltä poikaystävältään London Olilta.

Noin 46-vuotias Frenchy Morgan on Instagramin kuvissa hyvin paljon erinäköinen kuin muutama vuosi sitten. Osa uskoo naisen käyttäneen valokuvissa runsaasti filttereitä ja efektejä. Toiset puolestaan otaksuvat hänen vierailleen plastiikkakirurgin vastaanotolla. Aikuisviihdealalla työskennellyt nainen on aiemmin loukkaantunut hänen ulkonäköään arvostelevista kommenteista.

Hän on hiljattain ottanut itselleen muhkeat hiustenpidennykset. Morgan päivittää ahkerasti sisältöä Instagramin tarinoihin. Hän ei halua olla luonnollinen, sillä se on ranskalaissyntyisen julkkiksen mielestä perin tylsää. Sen sijaan hän haluaa olla mahdollisimman keinotekoinen.