Minttu Kaulanen ikuisti upean somekuvan – sitten Sampo paljasti miltä kuvaustilanne näytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalinen media on tuonut mukanaan kokonaa-n uuden kulttuurin, jossa aktiiviset somejulkaisijat näkevät kovasti vaivaa saadakseen upeita kuvia julkaistavakseen. Televisiosta tuttu julkkispari Sampo ja Minttu Kaulanen nousivat alunperin suomalaisten tietoisuuteen sosiaalisesta mediasta, vaikka sittemmin ovat olleet aktiivisesti myös televisiossa.

Nyt upeassa Lapin lomakohteessa Aurora Collection Saariselässä vieraillut julkkispari on julkaissut vierailultaan myös sosiaalisessa mediassa kuvamateriaalia. Eräässä Mintun kuvassa nähdään aamiainen, jonka taustalla avautuu silmiähivelevä Lapin lumimaisema. Samoihin aikoihin Sampo paljasti omille seuraajilleen miten tämä upea kuva ikuistettiin.

Sampo Kaulasen kuvassa Minttu nähdään kyykistelemässä mökin lattialla valkoiseen kylpytakkiin sonnustautuneena. Kuvansa yhteydessä Sampo totesi, että vaivannäön tuloksena syntyi yksi onnistuneimpia instakuvia koskaan.