Painovoimaa uhmaava temppu – neljä kananmunaa päällekkäin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kananmunien pinominen päällekkäin pystysuunnassa tuskin onnistuisi järvin monilta sotkua aiheuttamatta. Vielä harvemmalta onnistuisi peräti neljän kananmunan tasapainottelu toistensa päälle.

Jemenissä asuva Mohammed Muqbel on nousut otsikoihin huikean tempauksensa ansiosta. Hän nimittäin onnistui todistetusti pinoamaan peräti neljä kananmunaa toistensa päälle. Teko ikuistettiin viraalina sittemmin levinneksi videoksi.

Muqbel herätti jo viime vuonna hämmennystä pinoamalla kolme kananmunaa toistensa päälle. Taannoin hän päätti pistää vielä paremmaksi ja rikkoa oman aiemman maailmanennätyksensä. Muqbel onkin osoittanut toistuvasti olevansa todellinen esineiden tasapainottelun emstari.

– Tasapainottelu on taitolaji, johon liittyy valtava määrä kärsivällisyyttä, keskittymistä ja tyyneyttä. Minä jopa väittäisin, että se linkittyy fysiikan ja insinöörityön tieteeseen, Muqbel kuvaili Guinnessin ennätystenkirjalle.