Asiantuntijat kiistelevät koomikon kuolinsyystä – päävammat liian vakavia kaatumiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tunnettu koomikko Bob Saget löydettiin kuolleena viime kuussa Floridan Orlandossa sijaitsevasta hotellihuoneesta. Äskettäin miehen kuolinsyyksi paljastui päävamma. Hän oli mennyt nukkumaan kallo murtuneena, eikä enää herännyt.

Nyt asiantuntijat ovat kommentoineet netissä, että miehen vauriot olivat niin vakavia, etteivät ne mitenkään voisi syntyä tavallisen kaatumisen yhteydessä. Hänen on täytynyt lyödä päänsä useaan otteeseen. Samanlaisia vammoja syntyy esimerkiksi pesäpallomailan lyönnistä tai autokolarissa.

– Viranomaiset ovat todenneet, että Bob kuoli päävamman vuoksi. Hän ilmeisesti löi vahingossa päänsä, ei ajatellut mitään ja meni nukkumaan, perhe tiedotti aiemmin.

Perhe anoo oikeudelta lupaa salata Bob Sagetin kuolemaan liittyvät asiakirjat. Kuolemaan ei liittynyt päihteitä. Saget oli sairastanut joulukuussa koronavirustartunnan, mutta se oli ollut perheen mukaan lievä, eikä vaikuttanut hänen kuolemaansa. Ruumiinavausraportin mukaan miehellä oli koronavirustartuna myös tammikuussa kuollessaan. Hän oli saanut myös koronavirusrokotteet.