Turistien matkalle kävi köpelösti – riksa kaatui keskelle katua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Turistialueilla on usein hankala liikkua autoilla, eikä kaikkien jalat kestä pitkiä kävelymatkoja. Ympäri maailmaa käytössä olevat polkupyörätaksit, eli riksat, ovat suosittuja liikkumisvälineitä. Nyt yksi fillarikärry on kaatunut kesken matkan Guatemalassa.

– Olin vierailulla Esquipulasissa ja päätin kuvata kolmipyöräisiä ajoneuvoja, jotka ovat tuon paikan turistikuljetusmuoto. Yhtäkkiä näin polkupyörätaksin tulevan nopeasti ja aloitin videoinnin samaan aikaan, kun kulkuneuvo kaatui suoraan eteemme, videon kuvannut kertoo.

Video on kuvattu jo muutama vuosi sitten. Nykyajan polkupyörätaksit on usein sähköavusteisia. Suomessa fillaritakseilla pääsee kulkemaan ainakin suurimmissa kaupungeissa.