Muistatko vielä Tikun ja Takun pelastuspartion? Disneyn ysärisuosikit tekevät paluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla suositussa Tikun ja Takun pelastuspartio -animaatiosarjassa seurattiin Disneyn maaoravakaksikon seikkailuja etsivinä. Monien takavuosien suosikkihahmojen tavoin myös Tiku ja Taku ovat tekemässä paluuta, tällä kertaa omassa elokuvassaan.

Chip ’n Dale: Rescue Rangers -elokuvassa 90-luvun menestys on Tikulle ja Takulle enää muisto menneisyydestä. Tiku työskentelee vakuutusmyyjänä, kun taas Taku yrittää epätoivoisesti pitää kiinni vanhoista suosion päivistään. Vanhan näyttelijäkollegan kadotessa kaksikko päätyy keskelle uutta mysteeriä.

Chip n’ Dale: Rescue Rangers -elokuva yhdistelee näyteltyä elokuvaa, perinteistä animaatiota ja tietokoneanimaatiota. Mukana ovat muun muassa Brooklyn Nine-Nine -tähti Andy Samberg, Big Mouth -sarjasta tunnettu John Mulaney, J.K. Simmons, Will Arnett, Keegan Michael-Key ja Seth Rogen. Elokuva saa ensi-iltansa Disney Plus -palvelussa 20. toukokuuta 2022.