Tyttöbändin kaunotar poseerasi Jamaica-biksuissa – tulikuuma näky laiturilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Little Mix -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Leigh-Anne Pinnock kertoi jo pari vuotta sitten haluavansa aloittaa soolouran, minkä lisäksi nainen on alkanut suunnittelemaan ranta-asuja naisille. Viime keväänä hän paljasti olevansa raskaana ja sittemmin esitteli raskausvatsaansa muun muassa alastomana. Kaksoset syntyivät elokuussa.

Leigh-Anne Pinnock nähdään tällä kertaa poseeramassa Jamaica-henkisissä biksuissa paratiisirannan laiturilla. Tällaiset kuvat saavat lomakuumeen taatusti nousemaan kautta maailman, mutta varsinkin kylmissä maissa.

Little Mix -yhtyeessä lauloivat yhtyeen kulta-aikoina Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois, ja nyt näyttää siltä, että myös Leigh-Anne Pinnock on alkanut etsimään omaa polkuaan.