Hittisarjan Darcey ja Georgi osallistuivat parisuhdeterapiaan – saavatko riitansa sovittua?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta 90 Päivää morsiamena -sarjasta tuttu Darcey Silva tähdittää omaa realitysarjaa Stacey-nimisen siskon kanssa. Sarjassa seurataan muun muassa Darceyn ja hänen bulgarialaisen rakastajan Georgin parisuhdedraamaa. He erosivat taannoin, mutta yrittävät nyt saada selvyyttä suhteeseen ja käytökseensä parisuhdeterapiassa.

Georgi haluaa parantaa suhteensa Darceyyn. Hän tekee kaikkensa, jotta saisi elämänsä naisen takaisin ja kihlauksen voimaan. Parisuhdeterapeutin vastaanotolla selviää, että Georgi uskoo Darceyn entisten parisuhteiden ja pettymysten vaikuttavan yhä myös heidän parisuhteeseensa. Darcey puolestaan haluaisi mieheltään enemmän avoimuutta.

Suhteen molemmat osapuolet myönsivät jo aiemmin, että he ovat ylireagoineet. Darcey on tullut tutuksi monimutkaisista parisuhteistaan muun muassa hollantilaisen Jesse Meesterin ja brittiläisen Tom Brooksin kanssa. Hän tapasi Georgin Instagramissa ja rakastui tulisesti. Georgi kosi naista, mutta kihlausta varjosti jatkuva epätietoisuus, salailu ja asioden peittely.