Lottie Moss herutteli biksuissa – kuvasi itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Viime aikoina hän on avautunut asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen. Äskettäin Lottie kertoi kärsineensä vakavasta alkoholismista.

Päihdeongelmista kärsinyt kaunotar nähdään nyt poseeraamassa peilin edessä, jossa hän esitteli biksuja ja vartaloaan. Tuttuun tapaan Lottie kuvasi samalla itse itseään peilin kautta.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.