Sydänkohtaus Indiana Jones -elokuvan kuvauksissa – Harrison Ford riensi apuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viidennen Indiana Jones -elokuvan tuotannossa tapahtui jälleen odottamaton käänne. Kuvausryhmään kuuluva henkilö kärsi sydänkohtauksesta kesken elokuvan kuvausten.

Välikohtaus tapahtui kesken elokuvan loppukohtauksen kuvauksia Pinewood-studiolla Iso-Britanniassa. Yksi kuvausryhmän jäsenistä tuupertui yllättäen. Vain metrien päässä kohtauksen saaneesta miehestä ollut pääosanesittäjä Harrison Ford reagoi tilanteeseen nopeasti kutsumalla ensihoitajan paikalle.

Ensihoitaja elvytti miestä kuvausryhmän odottaessa ambulanssihelikopteria paikalle. Tapaus aiheutti The Sun -lehden mukaan paniikkia kuvauspaikalla.

Viidennnen Indiana Jones -elokuvan tuotanto ei ole sujunut ongelmitta. Harrison Ford joutui viime vuonna jäämään kolmeksi kuukaudeksi sairauslomalle loukattuaan olkapäänsä. Lokakuussa työryhmään kuulunut 54-vuotias mies löydettiin sydänkohtaukseen kuolleena hotellihuoneesta Marokossa.