Christina Milian esitteli auliisti kurvejaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Viime aikoina Christina on toiminut työkseen myös Rihannan brändin biksumallina, eli ura laajentui ammattimalliksi. Taannoin perheenäiti sai myös perheenlisäystä poptähti-miesystävänsä Matt Pokoran kanssa.

Sittemmin raskauskilot ovat jo karisseet ja Christina on jo poseerannut Rihannan Savage X Fenty -alusvaatemerkin upeissa mainoskuvissa. Tuoreessa päivityksessään hän esittelee upeaa vartaloaan alusvaatteisillaan kurvejaan auliisti esitellen.

Christina Milian kertoi nuorimman lapsen syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makasi sängyssä ja piteli vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi yksivuotiaan Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, 11-vuotias Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.