Sara Jean Underwoodin yläosa valahti alas – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan Playboy-lehden sivuilta ja sosiaalisen median rohkeista kuvistaan. Vuoden 2007 Playmate on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Luonnon parissa yleensä poseeraava Underwood jakaa usein seuraajilleen näyttäviä poseerauksia.

Tällä kertaa Sara on poseerannut näyttävästi aavikolla, jossa hänen seuranaan oli esimerkiksi suurikokoinen kaktus. Hänen valkoinen yläosansa oli valahtanut huolestuttavan alas ja oli lähellä paljastaa kuvaan hieman liikaa intiimejä yksityiskohtia.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.