Sienipilvi säikäytti ihmiset Britanniassa – ajankohta huonoin mahdollinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän hyökkäys Ukrainaan on epäilemättä aiheuttanut monille huolta viime päivien aikana. Iso-Britannian Lincolnshiren asukkaat joutuivat torstaina hieraisemaan silmiään ajankohtaan tähden karmivan muotoisen pilven vuoksi.

Lincolnshiren yläpuolella nähtiin sienen muotoinen pilvi. Sienen muotoiset pilvet yhdistetään usein ydinaseisiin, sillä sellaisia syntyy ydinräjähdysten ja muiden voimakkaiden räjähdysten seurauksena. Lincolnshiren pilvestä otetut kuvat levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Seudun asukkailla ei kuitenkaan ollut todellista huolta. Pilven muoto ehkä herätti levottomuutta Lincolnshiren asukkaissa, mutta pommin aiheuttaman sienipilven sijaan kyse oli vain huonona ajankohtana sienimäisen muodon saaneesta tavanomaisesta kuuropilvestä.