Suoratoistopalvelun käyttöehdoista löytyi hulvaton salaisuus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sovellusten ja palveluiden käyttöehdot jäävät monilta lukematta. Toisinaan käyttöehdoista voi paljastua tarkkasilmäisille paitsi huolestuttavia yksityiskohtia, myös koomisia lisäyksiä. Yhdysvaltalaisen Peacock-suoratoistopalvelun käyttöehdoista paljastui taannoin hämmentävä kohta.

Kyseessä oli resepti suositusta yhdysvaltalaisesta The Office, eli Konttori -komediasarjasta tutuksti tulleen chiliruoan resepti. Asia tuli ilmi erään TikTok-käyttäjän jaettua videon käyttöehdoista somessa. The Officen viidennen tuotantokauden jakossa 26 Brian Bamgartnerin näyttelemä Kevin Malone tuo toimistolle ison kattilallisen valmistamaansa chiliä.

Kömmähdyksiltä ei kuitenkaan vältytä, ja kattilan sisältö päätyy toimiston lattialle. Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Peacockin käyttöehtoihin ilmestyy erikoisia lisäyksiä. Vuonna 2020 tarkkasilmäiset lukijat löysivät niihin piilotetun suklaakakun reseptin.

@mckenziefloyd Is it because no one ever reads these?? 😂 @Peacock TV ♬ original sound – Mckenzie Floyd