Adele kihlajaishuhujen keskiössä – vilautteli timanttisormusta Brit Awards -gaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Adele nähtiin monien muiden tähtien tavoin edustamassa Lontoossa tiistaina järjestetyssä Brit Awards -gaalassa. Monien paikallaolijoiden ja kotoa gaalaa seuranneiden huomio kiinnittyi yllättävään yksityiskohtaan tähden kädessä.

Punaisella matolla kävelleen Adelen vasemman käden nimettömässä sormessa kimalteli katseita kerännyt timanttisormus. Sormus herätti runsaasti spekulaatiota siitä, onko Adele mennyt kihloihin. Adele seurustelee urheilumanageri Rich Paulin kanssa.

Huhuttu kihlasormus ei ollut ainoa syy, miksi Adele nousi otsikohin Brit Awardsin myötä. Viime vuonna tuoreen 30-albuminsa julkaissut tähti nimittäin sai vuoden parhaan kappaleen, vuoden parhaan albumin ja vuoden artistin palinnot. Näin ollen hän on voittanut uransa aikana yhteensä 12 Brit Awards -palkintoa.