Kuningatar Elisabetin huhuttiin kuolleen – päätti näyttäytyä videotervehdyksen välityksellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan kuningatar Elisabet sairastui koronavirukseen. Pian tämän jälkeen 95-vuotiaan kuningattaren huhuttiin kuolleen, koska hän oli perunut sovittuja tapaamisia ja esiintymisiä. Kuningatar päätti todistaa nettiyhteyden kautta olevansa elossa ja voivan hyvin.

Lähipiiristä on kerrottu Entertainment Tonightille, että kuningatar Elisabet on parantumassa saatuaan positiivisen COVID-19-testin viime kuussa. Kuningatar on ottanut Zoom-videopalaverin perheenjäsenten kanssa. Hän on myös hoitanut kevyitä tehtäviä asunnossaan Windsorin linnassa.

Kuningattarella oli kurkkukipua ja vilustumisen kaltaisia oireita. Hänen poikansa prinssi Charles ja hänen vaimonsa herttuatar Camilla antoivat myös positiivisen koronavirustuloksen hiljattain. Windsorin linnassa kerrotaan olevan paljon nyt koronavirusta liikkeellä.

Huhtikuussa 96 vuotta täyttävä kuningatar on pisimpään vallassa ollut monarkki. Hän juhlisti 70-vuotista hallitsijakauttaan 6. helmikuuta.