Oletko nähnyt tätä varastettua koiranpentua? Helsingin poliisi kaipaa vihjeitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin poliisin tutkinnassa on tapaus, jossa miehen ja naisen epäillään hankkineen koiranpennun petoksen avulla. Poliisi on pyytänyt mahdollisia vihjeitä chongqinginkoiran, eli kiinalaisen bulldoggin pennusta.

27 helmikuuta sattuneessa tapauksessa epäillyt väittivät aikovansa ostaa kaksi kiinalaisen bulldoggin pentua asianomistajalta. He näyttivät kuvan pankkisiirrosta ja saivat mukaansa toisen pennuista. Toinen pentu oli määrä hakea ja maksaa seuraavana päivänä.

Asiakasomistaja kuitenkin huomasi myöhemmin pankkisiirron kuvan olleen väärennös, sillä hän ei ollut todellisuudessa saanut maksua pennusta. Epäiltyjen oli nähty kaupittelevan koiraa myöhemmin ainakin Nurmijärvellä sijaitsevassa ruokakaupassa. Havainnot mahdollisista myyjistä ja koiranpennusta neuvotaan antamaan sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 470 011.

Poliisi