Lala Kent paljastaa: ”Ex-kihlattu aloitti salasuhteen kun vauvamme syntyi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alle vuoden ikäisen Ocean-tyttären äiti ja realitytähti Lala Kent on kertonut, että hänen kihlauksensa lapsen isään, tuottaja Randall Emmettiin, on ollut yksi iso valhe. Mies on aloittanut salasuhteen 23-vuotiaan rakastajattaren kanssa samassa kuussa, kun heidän yhteinen Ocean-tyttönsä on syntynyt.

– Olin yksin suurimman osa raskausajasta ja ensimmäiset seitsemän kuukautta vauvan syntymän jälkeen. Sitten esitys päättyi ja minulle selvisi mieheni todellinen luonne. Hän aloitti suhteen 23-vuotiaan naisen kanssa maaliskuussa 2021, eli samaan aikaan kun synnytin tyttäremme, Lala Kent kertoo sosiaalisessa mediassa.

Samalla hän paljastaa, että Randall Emmett yritti kontrolloida Lalan ja heidän tyttärensä elämää viimeiseen saakka. Uusi rakas muutti heidän yhteiseen kotiinsa kaksi päivää sen jälkeen kun Lala muutti sieltä pois. Hän uskoo ex-kihlattunsa olevan narsisti, jonka pauloihin on helppo hurahtaa. Nyt hän säälii uutta naista, koska sama tapahtuu myös hänelle ennemmin tai myöhemmin.