Pamela Andersonista Netflix-dokumentti – kertoo itse tarinansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja malli Pamela Anderson on ollut jälleen otsikoissa tiuhaan tahtiin. Syynä on ollut erityisesti minisarja Pam & Tommy, jossa perehdytään tähden ja hänen ex-aviomiehensä Tommy Leen seksivideoskandaaliin 1990-luvulla.

Pian Pamela Anderson pääsee kertomaan tarinansa omin sanoin. Suoratoistopalvelu Netflixiin on tulossa tähden vaiherikkaasta urasta kertova dokumentti, jossa hän pääsee itse ääneen. Vuosien ajan työn alla ollutta lokuvaa, jota tuottamassa on ollut Pamelan oma poika Brandon Thomas Lee, on kuvailtu kattavaksi dokumentiksi popkulttuuri-ikonista.

– Minun elämäni. Tuhat epätäydellisyyttä. Tuhat harhaluloa. Raju, villi ja eksynyt. Ei mitään, minkä mukaan elää. Voin vain yllättää sinut: En ole uhri vaan selviytyjä. Elossa kertoakseni todellisen tarinan, Pamela Anderson kirjoitti sosiaalisessa mediassa.