Onko tämä tosiaan Halle Berry? Skeittasi biksuissa kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta syyskuussa tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen. Sittemmin Berryn on huhuttu eronneen muusikko Van Huntista.

Nyt Halle on yllättänyt someseuraajat odottamattoman nuorekkaalla ja vauhdikkaalla somepäivityksellä, jossa hänet on kuvattu skeittaamassa kadulla. Yllään supertähdellä on biksut ja t-paita. Kuvillaan Berry kunnioitti kansallista fitness-päivää ja muistutti miten tärkeää on rohkeus, uuden kokeileminen ja itsensä ylittäminen.

Elokuvatähti Halle Berry muistetaan monista elokuvista, mutta hänen uransa ikonisin kohtaus nähtiin, kun hän nousi merestä rannalle James Bond -elokuvassa.