How I Met Your Father Suomeen toukokuussa – tältä näyttää suosikkisarjan spinoff

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu komediasarja Ensisilmäyksellä, eli How I Met Your Mother saa tänä vuonna jatkoa. How I Met Your Father -sarjassa seurataan Hilary Duffin esittämää Sofieta etsimässä rakkautta ja päätymässä ystäviensä kanssa koomisiin tilanteisiin New Yorkissa.

Ensisilmäyksellä-sarjan tapaan How I Met Your Fatherissa nähdään tulevaisuuteen sijoittuva kehystarina, jossa Sofie kertoo lapselleen tämän isän tapaamisesta. Sofieta näyttelee vanhana Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrallia. Mukana on myös viittauksia Ensisilmäyksellä-sarjaan, vaikka niiden juonet eivät varsinaisesti liity toisiinsa.

Hilary Duffin ohella How I Met Your Fatheria tähdittävät muun muassa Chris Lowell, Fracia Raisa, Suraj Sharma ja Tien Tran. Alkuvuodesta Yhdysvalloissa alkaneesta sarjasta saadaan esimakua sen trailerissa. Suomessa sarjaa esitetään Disney Plus -palvelussa 11. toukokuuta alkaen.