Humalaiselle asianajajalle ei enää tarjoiltu – nainen riisui itsensä alastomaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridassa maailma makaa aivan omanlaisella tavallaan. Tästä on jälleen todisteena Beach Lounge -nimiseen baariin osavaltiossa sijaitsevalla St. Pete Beachillä tapahtuneen asianajajan tarina. Hän oli heilunut ravintolassa ilman rihman kiertämää. Poliisijuttuhan siitä tuli.

Lakimiehenä työskentelevä 49-vuotias Kelly Elkins oli mennyt anniskeluravintolaan aamuyöllä vartin yli kaksi. Hän oli ollut silminnähden humalassa, joten baarimikko kieltäytyi tarjoilemasta naiselle enempää alkoholia. Elkins ei ollut asiasta tyytyväinen.

Hän käveli saniteettitiloihin ja riisui kaikki vaatteensa. Sen jälkeen nainen meni takaisin ravintolan puolelle. Nainen ei ottanut kuuleviin korviinsa ravintolahenkilökunnan kehotuksia vaatteiden päälle pukemisesta. Paikalle soitettiin poliisit.

Pinellasin piirikunnan sheriffi pyysi Elkinsiä pukeutumaan, mutta nainen ei suostunut. Lopulta hän veti ylleen hupparin, mutta jätti sen vetoketjun auki. Hän väitti olleensa liian väsynyt pukemaan housuja jalkaan. Baarissa oli useita asiakkaita. Nainen toimitettiin putkaan selviämään seuraavaan aamuun asti, The Smoking Gun uutisoi.