Ravintola-annoksesta löytyi tuhansien eurojen aarre

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa ruoka-annoksiin on päätynyt epämiellyttäviä yllätyksiä. Toisinaan annoksista voi kuitenkin paljastua myös iloisia yllätyksiä, kuten eräälle yhdysvaltalaiselle pariskunnalle kävi taannoin.

Michael ja Maria Spressler olivat sunnuntaina 27. helmikuuta illallistamassa New Jerseyn Cape Mayssa sijaitsevassa The Lobster House -ravintolassa. Michael oli tilannut tavanomaisen alkuruokansa, simpukoita puolikkailla kuorilla. Viimeisen simpukan aikana hän tunsi suussaan jotain kovaa.

Michael huolestui hampaansa lohjenneen, mutta kova kappale osoittautuikin onneksi helmeksi. 8,8 millimetrin kokoinen helmi saattaa olla CBS-uutissivuston mukaan jopa tuhansien eurojen arvoinen. The Lobster Housen edustajan mukaan ravintolan simpukoista ei ole aiemmin löydetty helmiä.

Maria suunnittelee liittävänsä helmen esimerkiksi merenneitoa esittävään koruun. Erityisen löydöstä tekee se, että Spresslerit olivat vierailleet samassa ravintolassa ensimmäistä kertaa tasan 34 vuotta aikaisemin.