Perheonnea Sophie Turnerille ja Joe Jonasille – odottavat toista lastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Game of Thrones -sarjassa näytellyt Sophie Turner ja Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonas menivät naimisiin vuonan 2019. Nyt pariskunnan on paljastettu saavan lähitulevaisuudessa perheenlisäystä.

Sophie Turner ja Joe Jonas odottavat US Weekly -lehden mukaan parhaillaan toista lastaan. Huhut raskaudesta saivat alkunsa jo helmikuussa Turnerista Los Angelesissa otettujen kuvien vuoksi. Yksityisyydestään tarkka pariskunta ei ole kommentoinut raskautta itse.

Pariskunnalla on ennestään yksi lapsi, vuonna 2020 syntynyt Willa-tytär. Turner ja Jonas alkoivat seurustelemaan vuonna 2016, ja heidät vihittiin toukokuussa 2019 Las Vegasissa. Turner tähdittää parhaillaan The Staircase -sarjaa Jonasin toimiessa DNCE-yhtyeen nokkamiehenä.