Sylvie Meis paljasti rantakuntonsa – kääntää katseet missä tahansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin palauttanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Nyt upea julkkiskaunotar on poseerannut pitkästä aikaa hieman enemmän paljastavassa asussa, sillä hänet nähdään nyt nauttimassa kylpylälomasta Sveitsin Zurichissa. Kuvassaan Sylvie ottaa autinkoa rennosti altaan reunalla biksuissa istuskellen.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.