Megan Fox viettelee somekuvissaan – edelleen kuumin näyttelijätär?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Machine Gun Kelly ja näyttelijä Megan Fox menivät taannoin kihloihin. Poptähden mukaan hän suunnitteli Foxille sormuksen, jota kihlattu ei saa pois kädestään satuttamatta itseään. Artisti, oikealta nimeltään Colson Baker, suunnitteli sormuksen yhdessä koruseppä Stephen Websterin kanssa. Mies perusteli erikoista sormusta sillä, että rakkaus on tuskaa.

Nyt Megan on kuvannut itseään arkisesti autossa, mutta takavuosina useasti maailman kuumimmaksi naiseksi valittu brunette sykähdyttää miten ja missä ikinä poseeraakin. Myös tällä kertaa hänen someseuraajansa innostuivat kuumista somekuvista.

Megan Fox ei tunnetusti piilottele vartaloaan, joten hän nauttii upeiden avujensa esittelemisestä niin sosiaalisessa mediassa kuin lehtien palstoillakin. Ennen äskettäin tapahtunutta paluuta julkisuuteen Megan Fox eli vuosia hiljaiseloa parrasvaloista. Foxin fanit toivovat hänen saavan pian taas merkittäviä elokuvarooleja.