Mitä ihmettä? Darcey teki taas täysikäännöksen suhteessaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa Darcey & Stacey -sarjassa esiintyvä Darcey Silva vastasi äskettäin myönteisesti bulgarialaisen komistuksen, Georgin kosintaan. Kyseessä oli parin toinen kihlaus ensimmäisen mentyä pieleen erimielisyyksien johdosta.

Darcey antoi Georgille toisen mahdollisuuden ja pariskunta osallistui pariterapiaan. He matkustivat Miamiin muotinäytökseen ja samalla reissulla Georgi kosi naista uudelleen. Darcey vastasi myöntävästi ja ryhtyi suunnittelemaan yhteishääjuhlaa siskonsa Staceyn ja hänen kihlattunsa Florianin kanssa. Yhtäkkiä kaikki muuttui.

Darcey Silva osallistui siskonsa ja muiden perheenjäsenten kanssa oman ohjelmansa keskustelutilaisuuteen, jossa käytiin läpi kulunutta tuotantokautta. Georgi ei ollut paikalla. Darcey soitti miehelle kesken kuvausten tuotantoryhmän pyynnöstä ja puhelu päättyi katastrofiin. Georgi huusi ja kiroilii Darceylle.

Pian erikoisjakson jälkeen Darcey teki jälleen ison päätöksen elämässään. Hän päätti purkaa kihlauksen. Darcey kertoo Entertainment Tonightille, että kihlaus tuli yllätyksenä ja hän kokee, että on aika keskittyä elämässään enemmän omaan ja tytärtensä hyvinvointiin. Eli nainen on jälleen sinkku.

– Emme ole enää yhdessä Georgin kanssa ja se suhde on nyt lopullisesti ohi. Haluan pitää sydämeni avoinna uudelle parisuhteelle ja oikealle henkilölle, Darcey tiivistää.