Vanessa Hudgensin asun yläosa jäikin pieneksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Tällä kertaa Vanessa nähdään poseeraamassa upeissa kaupunkimaisemissa parvekkeella, jossa hän esiintyi kameralle punaisessa bilemekossa. Jostain syystä asun yläosa vaikutti kuitenkin jääneen joko hieman liian pieneksi tai se oli tarkoitettu paljastamaan hieman enemmän kuin asun muut osuudet.

Taannoin Hudgens oli mukana luksushotellin avajaisissa. Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.