Katiska-vyyhdin rikollispomo Sofia Belorfista: ”Miksi näitä bimboja pitää hinata joka paikkaan?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katiska-huumausainevyyhdissä toiminut moottoripyöräjengi Cannonbalin entinen johtohahmo Janne ”Nacci” Tranberg on kirjoittanut kirjan, jossa kertoo kaunistelematta pitkän tuomion saaneen Niko Ranta-ahon entisestä puolisosta Sofia Belorfista.

Kirjassaan 47-vuotias Tranberg kertoo, että Belorf on hänen kokemuksensa mukaan niin sanottu gold digger, eli kullankaivaja, joka kulkee ainoastaan rahan perässä. Hän kertoo kuulleensa, että Belorfin ylläpitokustannukset ovat ”tähtitieteelliset”.

– Ihmettelin miksi helvetin takia näitä bimboja pitää hinata joka paikkaan mukaan, etenkin jos sattuu tekemään jotakin mikä ei kestä päivänvaloa, Tranberg jatkaa ja paljastaa Ranta-ahon ottaneen tummaverikön tapaamisiin mukaan.

Dead End – Päätepysäkki on kuvaus paosta, rikoksista, yksinäisyydestä, ilmiantajista, oikeudenkäynneistä sekä vankilaelämästä Espanjassa ja Suomessa. Kirja käsittelee myös Suomen suurinta huumejuttua, Katiska-vyyhtiä, josta Tranbergille langetettiin yli 12 vuoden vankeustuomio. Katiska-oikeudenkäynti jatkuu Helsingin hovioikeudessa keväällä 2022.