Nainen on liian kaunis: ”Ystäväni hylkäävät minut kauneuteni vuoksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoosta kotoisin oleva 25-vuotias Lily Pitfield valittaa lehdessä, että hänen ystävänsä hylkäävät hänet naisen ulkonäön vuoksi. Hänen mukaansa hän on liian kaunis ja vie huomion muilta naisilta. Siksi Lilya ei enää kutsuta tapahtumiin tai tilaisuuksiin.

– Olen menettänyt ystäviä, koska olen heidän mukaansa aina huomion keskipisteenä, vaikka en edes halua olla, Lily valittaa The Sun -lehden sivulla. Voit katsoa hänen kuvansa linkin takaa.

Hän tajusi 18-vuotiaana olevan tavallista onnekkaampi ulkonäkönsä suhteen, kun miehet alkoivat tarjota drinkkejä baarissa. Lopulta hän sai kutsuja juhliin ja luksuslomille. Lily kertoo, että ei voi sille mitään, että kaikki hänen ystävänsä eivät saa samanlaists kohtelua. Hän kertoo olevansa nöyrä ja kaunis myös sisäisesti.