Kevätyllätys: Anssi Kela meni naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen laulaja ja lauluntekijä Anssi Kela on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa ja lapsensa äidin Sanna Pinolan kanssa. Asia on paljastettu Pinolan Instagramin tarinoissa.

– Mistään en ole ollut näin varma – TAHDON!, on kirjoitettu pariskunnan yhteiskuvaan.

Pariskunnalla on yhteinen tytär. Pariskunta on tutustunut kilpa-autoilun parissa. Vauhdikas kaksikko ei kertonut avioitumissuunnitelmistaan etukäteen, eikä hääjuhlien tarkempia yksityiskohtia ole paljastettu julkisuuteen. Sanna Pinol työskentelee sisustussuunnittelijana.

Anssi Kela on aiemmin kertonut pitävänsä siviilielämänsä tiukasti pois julkisuudesta. Hän päästi Maria Veitolan taannoin vierailemaan kotiinsa, mutta lähetti silloinkin Pinolan ja tyttärensä pois kuvausten ajaksi.

– Perhettäni ei nähdä ruudussa, he lähtivät kuvausten ajaksi evakkoon. Parisuhdehaastatteluihin on jatkossakin turha kysellä. Omaa elämääni voin raottaa, mutta ei ole minun asiani tehdä sitä muidenkin puolesta, Kela kirjoitti tällöin Instagramiin.