Pariskunnalla 37 vuoden ikäero – nyt haluavat vauvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TikTokista kuuluisuuteen noussut pariskunta Cheryl ja Quran ovat tunnettuja heidän suuresta ikäerostaan. Cheryl on 61-vuotias ja Quran 24 vuotta vanha, eli pariskunnalla on ikäeroa 37 vuotta. Nyt he ovat menneet naimisiin ja haluavat perheenlisäystä.

Pari astui avioon viime vuoden syyskuussa romanttisessa joenrantaseremoniassa Tennesseessä. He ovat nyt innokkaita ottamaan seuraavan askeleen suhteessaan ja perustamaan perheen. Lapsi tulee elämään joko adoptoimalla tai sijaisynnyttäjän avustuksella.

Pariskunnan onnea varjostaa kaikki heidän saamansa vihapuhe, jossa kyseenalaistetaan rakkautta ja onnea. Kommentit liittyvät lähinnä Cherylin haukkumiseen ja kritisoimiseen. He kuitenkin todistavat, että rakkaus ei katso ikää, ulkonäköä tai kokoa. Se tarvitsee vain kaksi aidosti toisistaan välittävää ihmistä.