Sointu Borgin kaula-aukko sykähdyttää: ”Loma, vinettoo, bumtiskawauvaa-asu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen yrittäjä Sointu Borg nousi viime vuonna Diili-ohjelman tuotantokauden voittajaksi ja sittemmin häntä on viety vauhdilla myös erilaisilla puhujakeikoilla. Äskettäin hän paljasti aloittavansa yhteistyön maailmankuulun musiikkitähti Mary J. Bligen kanssa, mutta parhaillaan hän jännittää uuden Diili-kauden alkua.

Äskettäin Sointu paljasti olevansa jopa hieman huolissaan uudella Diili-kaudella mukana olevien mielenterveydestä, koska hän tietää urakan ottavan koville. Nyt Borg on joutunut viettämään lauantaita hieman totuttua ankeammissa merkeissä, mutta hän muisteli kuitenkin parempia lauantai-iltoja näyttävällä somekuvallaan.

– Kun oli loma, vinettoo, bumtiskawauvaa-asu, enkä ollu himassa jalka paketissa pesemässä sukkia ja itkemässä rästihommia. Olkoon teidän lauantainne rentouttavampi, kun täällä, Sointu Borg kirjoitti kuvansa yhteydessä.