Tänään vietetään pihvi- ja suihinottopäivää – teemapäivä tarjoaa molemmille nautintoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään 14. maaliskuuta vietetään kansainvälistä pihvi- ja suihinottopäivää. Teemapäivä pantiin vuosi sitten alulle vastapainoksi ystävänpäivälle, jolloin naisia viedään ravintolaan ja heille ostellaan lahjoja. Tapahtuman teeman mukaan miehille riittää paras nautinto, mitä nainen heille pystyy tarjoamaan. Tie miehen sydämeen käy muun muassa vatsan kautta.

Kansainvälisen teemapäivän tarkoituksena on miesten hemmotteleminen herkullisilla pihveillä ja nautinnollisella poskihoidolla tai naisen intiimialueiden hemmottelulla. Suihinottopäivä voidaan nimittäin käsittää myös sukupuolineutraaliksi teemaksi, joten se ei ole yksinomaan miesten nautintoa varten. Myös pihvit maistuvat usein niin miehille kuin naisillekin.

Intiimistä puuhailusta nauttivat siis miesten lisäksi myös naiset, ja miehen antama nautinto saattaa joskus olla naiselle ainoa tapa huipun saavuttamiseen. Naisille annettavaa intiimialueiden hemmottelua pääsee harvoin toteuttamaan hetken mielijohteesta ja yllätyksenä, siksi naisten tulee lämmitellä jo ennen varsinaisen puuhastelun aloittamista.