Hailey Bieber kiidätettiin sairaalaan – sai veritulpan aivoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Hailey Bieber joutui viime viikolla sairaalaan. Justin Bieberin vaimonakin tunnettu 25-vuotias tähti kärsi torstaina oireista, joiden taustalta paljastui aivoihin muodostunut veritulppa. Hailey kuvaili kokemusta yhdeksi elämänsä pelottavimmista.

– Istuin torstai-aamuna aamupalalla aviomieheni kanssa, kun sain infarktia muistutavia oireita ja minut vietiin sairaalaan. Lääkärit löysivät aivoistani pienen veritulpan, joka johti hapenpuutteeseen. Kehoni oli kuitenkin korjannut ongelman itse ja toivuin täysin muutamassa tunnissa, Hailey Bieber kertoi Instagram-tarinoissaan lauantaina.

Hän kuitenkin toteaa kotiutuneensa sittemmin sairaalasta ja olevansa kiitollinen häntä hoitaneille lääkäreille ja hoitajille. Tähti kiitteli myös faneja heidän tuestaan. Pelottava tilanne tapahtui vain viikkoja sen jälkeen, kun Justin Bieber sairastui koronaan. Syyskuussa 2018 naimisiin mennyt pariskunta juhlisti viime viikolla Justinin 28. syntymäpäivää.