Uimarin video sai fanit haukkomaan henkeään – tältä näyttää 20 metrin hyppytornissa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Molly Carlson tunnetaan yhtenä Kanadan lupaavimmista nuorista uimareista. Hän on muun muassa osallistunut Nuorten olympialaisiin vuonna 2014 ja ollut kahtena vuotena finalisti FINAn nuorten uimahyppykilpailuissa.

Molly Carlsonin tuore TikTok-video on levinnyt viraalina sen henkeäsalpaavan sisällön vuoksi. Videolla uimahyppääjä nimittäin paljastaa, miltä 20 metrin korkeuteen kohoavan hyppytornin huipulla näyttää. Tornista hyppääminen onnistuisi tuskin aivan keneltä tahansa.

Carlson kuvailee videolla olevansa erittäin onnekas siitä, että hänellä on mahdollisuus harjoitella 20-metrisestä tornista hyppäämistä sisäuimahallissa Montrealissa. Videon päätteeksi urheilija esittelee taitojaan suorittamalla taitavan hypyn tornista alapuolella olevaan altaaseen.

@mollycarlson Reply to @uninterruptedcanada Y’all out here stressed after watching my vids 😈 #BraveGang ♬ Rocking A Cardigan in Atlanta – lil Shordie Scott

@mollycarlson Reply to @itlpie #BraveGang ♬ 5Star x Laybankz – THE TWIN