Blind Channel Yhdysvaltojen kiertueelle – kattaa yli 30 kaupunkia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisujen kautta maailmanlaajuista huomiota saanut oululaisyhtye Blind Channel kiertää tänä vuonna keikkalavoja ahkeraan tahtiin. Nyt yhtye on aloittanut Yhdysvaltojen kiertueensa, joka kattaa yhteensä 35 esiintymistä.

Kiertue alkoi 15. maaliskuuta Coloradon Colorado Springsistä Nebraskan Lincolinsta ja päättyy 16. huhtikuuta Pennsylvanian Readingiin. Väliin mahtuu esiintymisiä muun muassa Los Angelesissa, Houstonissa ja New Yorkissa. Kiertueella soittavat myös paikalliset From Ashes to New ja Fire From the Gods.

Yhdysvaltojen kiertueen jälkeen tiedossa on mittava Euroopan kiertue ja festivaaliesiintymisiä Suomessa. Heinäkuussa Blind Channel julkaisee tuoreen Lifestyles of the Sick & Dangerous -albuminsa. Yhtye pitää fanit ajan tasalla Yhdysvaltojen kiertueella Youtubessa julkaistavien videopäiväkirjojen avulla.