Lala Kent hylkäsi deitin – yksityisetsivä paljasti miehen menneisyyden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Lala Kent pettyi edellisessä parisuhteessa karvaasti. Ohjaaja Randall Emmett osoittautui umpihuijariksi omaisuutensa, lahjojensa ja uskollisuutensa suhteen. Miehellä oli ollut jatkuvasti salasuhde huomattavasti nuorempaan naiseen ja hänen Kentille ostamansa kihlasormus oli rihkamaa.

Yksivuotiaan Ocean-tyttären äiti Lala Kent on nyt oppinut, että hän haluaa tarkastaa jokaisen treffiseuralaisensa taustan perinopohjin ennen kuin lankeaa miehen pauloihin. Tämä on varotoimenpide ja menetetyn luottamuksen takia suoritettava toimi. Nainen on palkannut avukseen yksityisetsivän, joka tarkastaa mahdollisten kumppaneiden taustat hänen puolestaan.

Äsken Lala Kent on kehui tavanneensa Teräsmiestä muistuttaneen tyypin, jonka kanssa hän suunnitteli tarkempaa tutustumista. Valitettavasti miehen menneisyydestä löytyi asioita, joita Kent ei katsonut hyvällä, joten hän päätti tapailun ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa. Tästä kuuluu kiitos yksityiselle turvallisuusalan ammattilaiselle, Kent kertoo Amazon Live -jaksossaan.