Kohukaunotar Iida Ketolan povi varasti huomion somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juontajana ja yrittäjänä työskentelevä IIda Ketola on ottanut rohkeita askeleita elämässään tänä vuonna. Hän erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan ja osti oman maatalon. Viime aikoina Ketola on julkaissut ajoittain hyvinkin näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa julkkiskaunotar on julkaissut kuvasarjan, jossa hänet nähdään muun muassa povekkaana antavassa topissa ja pää rajattuna kokonaan kuvan ulkopuolelle. Tarkoituksena oli kuitenkin kertoa päivän erikoinen saldo. Iida nimittäin oli yhdessä päivässä leikannut sormeen, itkenyt Erika Vikmanin keikalla ja nauttinut hyvästä ruoasta.

Iida Ketola on tullut tunnetuksi Big Brother -ohjelmasta. Hän osti toukokuussa talon landelta. Ketolan tiluksilla on lampaita, kissoja ja koiria. Nainen näyttää elävänsä onnellista elämää ainakin Instagramin perusteella, joten hänen kelpaa myös esitellä upeaa vartaloaan faneilleen samassa paketissa.