Äidin ja tyttären laatuaikaa: Tässä parhaat tärpit kevääseen

Matkailu · Terhi Piiroinen

Äidin ja tyttären suhde voi parhaimmillaan olla toisiaan tukevaa ystävyyttä, jossa molemmat osapuolet ovat valmiina vastaanottamaan toistensa ideoita ja ajatuksia. Äidin on osoitettava tyttärelleen, että hän on luottamuksen arvoinen aina ja osoittaa tukensa lapselleen. Tyttären on puolestaan omalta osaltaan annettava yhtälaista luottamusta takaisin.

Parhaimmillaan äidin ja tyttären suhde nivoutuu yhteen silloin, kun tytär on jo piirun verran itsenäisempi. Listasimme ultimaalisen listan äidin ja tyttären laatuaikaan, mitä heidän kannattaa yhdessä tehdä. Jos tytär on vielä pieni, voivat he tehdä reissun huvipuistoon, kylpylään tai vaikkapa maan rajojen ulkopuolelle Disneyn teemapuistoon tai Legolandiaan.

Pienemmät ja jo isommat tyttäret soveltuvat mainioksi matkakumppaniksi retkeilyyn, shoppailureissulle, ratsastusleirille, risteilylle tai laskettelulomalle. Hieman vanhempi tytär voi olla parasta seuraa viikonloppureissulle Eurooppaan tai Brittein saarille. Shoppailua, viininmaistelua, museokierroksia ja makuelämyksiä. Illalla sitten tehdään hotellihuoneessa kauneushoitoja ja lakataan varpaankynsiä.