Hämmentävä tilanne Formula 1 -harjoituksissa – Esteban Oconin auton sivuponttooni räjähti

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2022 Formula 1 -kauden ensimmäinen osakilpailu ajetaan viikonloppuna Bahrainissa. Kilpailun ensimmäiset harjoitukset perjantaina eivät sujuneet aivan suunnitelmien mukaisesti.

Kauden ensimmäinen punainen lippu heilui vain noin viisi minuuttia harjoitusten alkamisen jälkeen. Alpine-tallin ranskalaiskuljettaja Esteban Oconin auton sivuponttooni räjähti yllättäen kesken ajon. Harjoitukset jouduttiin keskeyttämään radan puhdistamisen ajaksi.

Harjoitukset eivät menneet nappiin myöskään Alfa Romeon tallissa ajavan suomalaiskuljettaja Valtter Bottaksen osalta. Jo ennen ensimmäisen kierroksen loppuun pääsemistä hänen autonsa moottorissa ilmeni vika, jonka vuoksi hän joutui ajamaan varikolle.

Behrainin varsinainen Grand Prix ajetaan sunnuntaina 20. maaliskuuta. Kilpailu alkaa kello 17.00 Suomen aikaa.